Technikai Infók
1 / 1 oldal • Share •
Honlap
Üdv mindenkinek!
Sajnálatos módon sikerült valahogy begyűjteni néhány vírust a szerverre, ezért újra kellett pakolni az egész honlapot.
Még folyamatban van a feltöltés, csak lassan halad, mert inkább átnézem többbféle virusírtóval is.
Szép napot!
Sajnálatos módon sikerült valahogy begyűjteni néhány vírust a szerverre, ezért újra kellett pakolni az egész honlapot.
Még folyamatban van a feltöltés, csak lassan halad, mert inkább átnézem többbféle virusírtóval is.
Szép napot!
Admin- Admin
- Hozzászólások száma: 13

Téliesedtünk!
Elkészült a honlap télies változata az ünnepekre.
IE7 és Firefox 3 alatt tudtam tesztelni. Nálam működik...
Ha valami gond van, itt jelezzétek légyszi és megpróbálom orvosolni.
Kellemes Ünnepeket!
Csiga
IE7 és Firefox 3 alatt tudtam tesztelni. Nálam működik...
Ha valami gond van, itt jelezzétek légyszi és megpróbálom orvosolni.
Kellemes Ünnepeket!
Csiga

Csiga- Hozzászólások száma: 20

Re: Technikai Infók
imádom az uj weboldalt, nagyon ötletes és eredeti, nemtom kinek az ötelete volt de de de
nagyon jó!!!! WEITER MARCHEN SOLDATEN!!!

tamma- Hozzászólások száma: 6

Új fórum felület készülőben...
Üdv mindenkinek!
Most egy darabig így fog kinézni. Készítgetem már az új honlaphoz passzoló felületet, de ez a félkész dolog igen csúnya volt. Akkor inkább legyen ilyen egyszerű. Igyekszem minél hamarabb befejezni.

Most egy darabig így fog kinézni. Készítgetem már az új honlaphoz passzoló felületet, de ez a félkész dolog igen csúnya volt. Akkor inkább legyen ilyen egyszerű. Igyekszem minél hamarabb befejezni.
Admin- Admin
- Hozzászólások száma: 13

Először is köszönet az elismerő kritikáért. Kicsit féltem, hogy csak nekem fog majd tetszeni... 
Másodszor pedig egy kis emlék:

Szép napot mindenkinek!
Másodszor pedig egy kis emlék:

Szép napot mindenkinek!

K. Csiga úr!
Itt emelgetem a kalapom, és gratulálva gratulálok a fantasztikus új honlaphoz!

Itt emelgetem a kalapom, és gratulálva gratulálok a fantasztikus új honlaphoz!
Bardo- Hozzászólások száma: 1
szöveg...
Szia!
Hát... nálam megy. Flash-ben van, valószinű azzal lesz a gond. Mivel böngészel?
Asszem Flash 8 kell neki minimum, de nem hinném, hogy nálad annál régebbi van.
Ha van másik böngésződ, próbáld meg azzal, most hirtelen más nem jut eszembe, de majd még gondolkodom.
Üdv
Hát... nálam megy. Flash-ben van, valószinű azzal lesz a gond. Mivel böngészel?
Asszem Flash 8 kell neki minimum, de nem hinném, hogy nálad annál régebbi van.
Ha van másik böngésződ, próbáld meg azzal, most hirtelen más nem jut eszembe, de majd még gondolkodom.
Üdv

szöveg?
Heló-heló!
leeeennne egy kérdésem: a Szöveges modul rossz, vagy csak a linuxomnál kellene valami frissítést néznem, mert tölt....tölt....tölt.... de nem tölt be.
(kreálja az oldalakat...34/34,de ennyi) wtf?
Üdv mindenkinek!
A. 
leeeennne egy kérdésem: a Szöveges modul rossz, vagy csak a linuxomnál kellene valami frissítést néznem, mert tölt....tölt....tölt.... de nem tölt be.
Üdv mindenkinek!
A. 
Anikó- Hozzászólások száma: 6
Javítások
Több probléma is volt a napokban az oldallal. A galéria mostmár elméletileg működik.
A letöltésekkel is vannak gondok, igyekszem megoldani, hogy IE alatt is menjen.
Azoknak, akik Internet Explorert 6-ot használnak nem tudok mást mondani, csak annyit hogy frissítsenek a 7-es verzióra, ingyen van. A hatos egyszerűen nem támogat 3-4 évvel ezelőtti szabványokat. A 7-es meg szimplán szar, szóval végeredményben az lenne a legszerencsésebb, ha mindenki átállna Mozilla Firefox-ra. http://www.mozilla.com/en-US/
Kisebb, gyorsabb, megbízhatóbb, biztonságosabb, és ami a legfontosabb: MŰKÖDIK!
-- No most már működnie kéne a letöltéseknek Explorer alatt is. Ha másképp nem, jobb gomb -> cél mentése azt jóvan... --

A letöltésekkel is vannak gondok, igyekszem megoldani, hogy IE alatt is menjen.
Azoknak, akik Internet Explorert 6-ot használnak nem tudok mást mondani, csak annyit hogy frissítsenek a 7-es verzióra, ingyen van. A hatos egyszerűen nem támogat 3-4 évvel ezelőtti szabványokat. A 7-es meg szimplán szar, szóval végeredményben az lenne a legszerencsésebb, ha mindenki átállna Mozilla Firefox-ra. http://www.mozilla.com/en-US/
Kisebb, gyorsabb, megbízhatóbb, biztonságosabb, és ami a legfontosabb: MŰKÖDIK!
-- No most már működnie kéne a letöltéseknek Explorer alatt is. Ha másképp nem, jobb gomb -> cél mentése azt jóvan... --

Technikai Infók
Az oldallal kapcsolatos techinkai infók. Ide írhatjátok, hogy mi nem működik és megpróbáljuk minél hamarabb orvosolni.

1 / 1 oldal